Uppdatering..

Som nog allamärkt är jag inte så duktig på att blogga, glömmer som bort de.

Helgen som var drog jag å Jennifer till Lycksele, där var de sista dagarna på motorveckan. Stefan å Roine var redan där så vi hängde me dom lite åxå:) Bodde på ett vandrarhem(elevhem egentligen) där träffa vi på nå boden killar som vi förfesta med, riktigt roligt var de:) Sen var vi ute å åkte cadillac på stan, träffa massa nytt roligt folk:) Blev en sväng på öltältet åxå för att sen efterfesta hos oss på vandrarhemmet:) En lyckad å rolig helg! Lite bilder finns på facebook..

Nu i veckan har man inte gjort mkt mer än jobbat, sovit å hälsat på min mor. Jimmy hade vart å tatuerat sig idag på underarmen, såg riktgt bra ut å han va nöjd:) Jag å mamma fick ett ryck å beställde lite kläder åxå, längtar tills dom kommer:)

Sista natten nu, måste fundera ut vad jag ska göra i helgen, funderar på arjeplog å hamnfesten lördag men är lite i valet å kvalet. Luleåkalaset på dagen å sen bio var ju åxå ett förslag.. Hmm?.. Man ska inte ha flera valmöjligheter då blir de bara jobbigt:P


Nåja, nu ska jag väl packa ihop nå grejer sen iväg å arbeta..

Snart helg igen:)

Lalala snart helg igen:) Förra va rå lovely, hoppas den här åxå blir de:) Vart iaf arjeplog torsdag till söndag förra veckan:P Inget hem till byn:) Kul hade vi å mkt alkohol dracks, som de ska va sommartid:)

Jobbat hela veckan, tungt  kliva upp 05.00 dock för sen efter jobbet är man ju sliiiten till max:S

På lördag när typ alla e på pdol så drar jag å Jennifer till Lycksele, David kanske åxå hänger med, annars har vi ju grabbarna bus där borta å svina med:P



Nu ska jag duscha å sen ta tag i min städning tror jag banne mig:) Eller en film å soooova:P De sistnämnda lät mer lockande så kan städningen vänta till imorgon:)

Löning imorrn å den är efterlängtad:)

(Agnes, jag hoppas uppdateringen var till belåtenhet:) Hahaha..

En bra dag.

Har haft en trevlig å bra dag:) Luleå, södra, brännboll, glass i rondellen å surr:) Dom andra tog ett kvällsdopp men jag bangade eftersom jag e en badkruka:P

Torsdag arjeplog:)
Fredag arjeplog eller byn? I valet och kvalet än..
Lördag spenderas i Älvsbyn..





Richard K, du är en ängel:) Tack för hjälpen!



Nu vet jag att du lever i en lögn, men du vet inte att jag vet. 

Semester.

Har semester nu 1 hel vecka, inte så länge men alltid något, har ju inte haft semester alls förr..

Igår vart de en tripp till havsbadet, lyssnade på nån trubadur u puben och drack nån öl me trevligt folk:)

Imorgon blir de mest troligt arjeplog, hade tänkt dra till vouggatjålme först till Saras stuga å fiska å grilla typ. Men vi håler oss nog till Arjeplogs samhälle å dricker nån kall me folket:) Måste bara ringa runt å kolla vars och om de är nå partaj där, åker hem då sen fredag förmiddag för att fortsätta i byn på öltälten:)

Som sagt vi ser va som händer:)


Vissa har problem.

Varför ska allt kretsa kring att stå i centrum för vissa? Baktala och bedra sina vänner på ett så lågt sätt bara för att själva få vara den som alla gillar, fast de värsta är att mååånga inte inser att de i själva verket inte är en person man ska gilla utan snarare tvärtom! Helt enkelt en liten stackare som mår så piss att dom måste göra livet surt för andra för att då se andras misslycka och kanske glömma sin egen för en stund! Tyvärr finns de fler än en inom ramarna av min bekantskapskrets.


Annars då? Förutom ovanstående så rullar de väl på ganska bra, idag ska jag försöka ta tag i min storstädning fast vädret ute lockar mer än att städa men jag behöver verkligen göra ett ryck här hemma. Slutade jobba för cirkus 1h sen men inte har jag gjort nå sen dess, eller jo startat en tvätt men de är ju gjort på fem röda.. Kommande helg funderade jag på att spendera i skellefteå men efter att ha kollat min ekonomi blir de knapert, så nej i år blir de ingen skellefteåfestival! Ska nog va hemma å ta de lugnt istället jobbar ju dock på söndag så. Sen har jag insett att allt inte blir som man tänkt och vill, funderar mkt nu och jag kommer inte fram till något vettigt hur jag ska göra me saker å ting?!?! Men de brukar ju lösa sig, eller?!

Ut å handla en sväng nu.