Grått nytt hår, eller nå!?

Nu är de nyårsafton, ska hinna sova lite, fixa håret, smink, kläder blablabla innan vi åker till Booooden för nyårsfirande på hemlig destination, blir spännande att se vart bussen tar oss:) Eftersom Agnes inget säger så får man vänta med spänning till morgondagen:)

Ska bli kul, hemlig lokal, 50pers, lekar, raketer, massa alkohol, trevligt sällskap (förhoppningsvis, eftersom jag känner kanske 10st av de som kommer).

Vill göra nå roligt även lördag för söndag åker jag upp till kylan i Actionplog igen, med blandade känslor över vintersäsongen, bra och dåliga! Vill va hemma me mina underbara vänner, familj och min lägenhet. Samtidigt så vet alla som känner mig att jag tycker väldigt mkt om att träffa nya människor, i Arjeplog kan man träffa folk från hela Svearike och även vissa delar av världen, mestadels tyskar. Jag är iaf inte orolig att de kommer bli tråkigt för jag har ju några av mina nära vänner med mig, en del till å med under samma tak!:) Att det finns go´bitar där är de ju inte heller någon tvekan om:P Haha!

För övrigt vann jag inget på de där satans bingolottot, inte heller nån av dom jag spelade med, så de blev ett parti monopol istället, jag var bank så jag slapp tänka! :)

Nu ska jag antingen läsa lite bok, eller färga ögonbrynen? Hmm, jag e ju inte trött!

Nåja, tjipp som Emma skulle ha sagt!:) Å gott nytt år!

Papergangster...

Haft en bra helg, jobb, fest, limo, skotertävling, härliga människor, "matchmaking", you name it:)
Å Sara var å hälsa på oss i helgen å de va grymt kul:)

För övrigt bor vi i en lagerlokal typ, å jag vill hellre va hemma! Saknar alla där hemma massor!



Jag har hittat ögongodis;) Yeey!