Trött å sliten, men de var de värt:)

Har haft en riktigt bra helg, i fredags va jag i Boden hälsade på Jenny å Agnes drack öl, va på krogen, svammla å hade riktigt trevligt:) Agnes tjäna pengar på att gå ut hon som promt inte skulle de först:P Haha.. Jenny fick en beundrare, eller 2 var de ju till å me:) P-a busa å hoppa ner från uteserveringen på krogen, dagen efter hade han väldigt ont så han va in på vårdcentralen.. De hände mkt på kort tid:P Men kul hade vi..
Lördag vart de fet hos Hilda, ja va trött å bakis, men svepte i mig lite vin å va på g igen:) Marielle, emma, johanna å cissi hade kommit åxå dit för å festa me oss å de va ju himla kul:) Världens snällaste Jonas skjutsa oss in till Boden å vi var väl en 3 bilar från byn som va ut på ice, inte alltför mkt folk där men helt okey:) Har iaf haft en riktigt bra helg me mkt trevliga människor:)

Nu ska jag snart å jobba, de kändes dock inte lika manande..

Nostalgi å städning.

Har städat undan i läggan nu, känns skönt å behövligt var de..
Karin va förbi tidigare å surra lite åxå:) Har hänt me mamma en sväng på byn å handla lite grejer åxå, sen bjöd hon på middag, hon är bara för snäll min mamma:)

Nu sitter jag å lyssnar på jävligt gammal musik jag hitta i en mapp, minnen väcks. Både bra å dåliga!
En del låtar blir som aldrig dåliga märkte jag, som t.ex: w.a.s.p-Wildchild, In flames-Metaphor sen har vi ju The kelly family-Fell in love with an alien snacka om nostalgi:) Kommer så väl ihåg Andre Burman som alltid sjöng den å kom aldrig ihåg va den hette:) För att inte tala om Blondie-Maria som han åxå alltid sjöng å jag tyckte han va såååå pinsam, men nu tycker jag bara de är kul:) Så om du läser de här Andre kan du väl ringa å sjunga den för mig eller ta de när vi ses nångång:)

Nu ska jag se lite tv innan jobbet 22.30..

Auf wiedersehen!

Twilight.

Blir aldrig less den filmen sooo lovely:)
Umgåtts me en gammal vän och löst världsproblem och pratat om allt som varit.
Kändes bra!:)

Nu sova.

Planer för framtiden!?

Jag har funderat mkt på vad man ska göra efter sommaren? Blir sommarjobb på polarbröd ännu en sommar.
Men sen då?

Vill börja om på nytt, träffa nya människor, nytt jobb, nya möjligheter och nytt hem kanske?
Men vars?
Har en idé, om de bir så får vi se, beror helt på jobb. Men de delar jag med mig av närmare då man vet hur de ser ut, sen är jag ju hyfsat impulsiv så jag kan ha hunnit ändra mig 100 ggr innan dess!

Jag vet iaf vad som lockar mig just nu! :) Och det är inte att stanna kvar i Älvsbyn, här finns ju inget att göra:S
Känns som allt är en slentrian, man jobbar, sover, äter å skiter i princip! Å umgås med vänner då åxå. Men har nu flera helger i rad hängt i Piteå, å valborgs blev de Boden, vilket var riktigt kul:)

Jobbar natt i veckan, 22.30-06.00 så man är ju trött hela tiden:S Men men..  Man måste ju tjäna pengar..

Dom orden som beskriver mig bäst nu är nog: omotiverad, uttråkad. Skulle hellre vilja vara motiverad å fantasifull, men icke!

Nåja, nu ska jag diska undan efter middagen sen en powernap!