Vänta vänta! Snart öl.

Inväntar min hämt Andreas å David, vi ska till Boden till systrarna Lundberg:) Dricka öl å sen bränna, ovanligt va?:P

Imorgon damionfesten i älvsbyn, även då party:)

Söndag packar jag mitt pick å pack för att i 2 veckor spendera mitt liv i Arjeplog (Actionplog:)) Jobba, jobba, jobba, Lucia i Kronogård å sen ledig till 11 januari för att sen spendera hela vintern fram till påsk i Actionplog:) Börjar bli en vana de här. Så jag kommer väl hem 6-7April igen på.. Heltid? Eller så sticker jag någon annastans, vad håller mig kvar här? Riktiga vänner (som jag har) håller ut och det finns telefon, bil, buss, flyg, tåg etc. Så vi får se vad som händer:)


New moon är just nu på min filmtopp! Å Edward är snyggare än vanligt:P


Tjipp!

Tiden som gått..

Mörkare dagar men de är rätt mysigt:) Fastän man är arbetslös så går dagarna så otroligt fort, men de är väl för att man har så underbara å roliga kompisar:)

Halloween var toppen, svinkul:) Tack alla ni som anordna de och alla ni som var med och gjorde det till en toppenkväll:)

På fredag fyller man år, hela 23år ung! På kvällen blir de att umgås me mostrarna å några kusiner, lite av en tjejkväll:) Ska bli trevligt:) Lördag kanske de blir Boden å lasergame eller nå liknande kul:) Behöver tänka på nå kul å göra nå kul den dagen, 2år sen då:(


Nåja nu ska jag snart sova..